пʼятниця, 14 березня 2014 р.

Книжкові сезони


Весняна колекція.
 


Ти - жінка, в цьому всі твої права.
Ти споконвіку в зоряній короні,
В безоднях наших - образ божества!
 



              Нашу весняну колекцію  ми присвячуємо Великим  Жінкам без яких наш світ був би інакшим. Імена цих жінок відомі всім. Про них ходять легенди, про них пишуть книги і знімають фільми. Адже зайняти гідне місце в світі, де панують чоловіки їм допомогли сильний дух, краса, неабияка сміливість. Доля цих жінок доводить всім, що фортуна посміхається тим, хто не боїться невдач, та здатен йти на зустріч своїй мрії. Вони досягли вершин, залишаючись простими і романтичними жінками, бажаючи лише кохання і миру.


Олександр Уолкер "Одрі"

      

  Книга відомого британського журналіста і письменника Олександра Уолкера розповідає про відому актрису Одрі Хепберн, яка запам'яталась своїми ролями в фільмах "Війна і мир", "Моя прекрасна леді".



    


Кітті  Келлі "Жаклін"

  

   Біографія Жаклін Кенеді Онассіс була переповнена драматичними подіями. Дружина президента Америки завжди виділялась елегантністю, смаком і шармом.
Автор книги змальовує сімейне життя своєї героїні.




Ентоні Саммерс "Богіня"

   Ця книга створена автором на документальній основі. Зазвичай зірки не довго перебувають на п'єдесталі - їх скидають та забувають. А Мерилін Монро пам'ятають і донині. В Америці про неї зняті фільми, написані книги. 

    Бажаємо приємного читання.



Немає коментарів:

Дописати коментар