пʼятницю, 28 березня 2014 р.

Нові жителі на бібліотечній поличці

   Бібліотека запрошує Вас ознайомитись з новинками сучасної української літератури. Представляємо до Вашої уваги твори Дарії Корній, Андрія Кокотюхи, Ірен Роздобудько, Світлани Талан, Володимира Лиса.





 А також Мирослава Дочинця
 "Многії літа, благії літа". Заповіти 104-річного Андрія Ворона - як жити довго в здоровї, щасті і радості , книга, що передається із рук в руки.


     

"Десятиліттями я живу в одному місці. Роблю ту саму роботу. Веду бесіди з одними й тими ж людьми. Сідаю за той же стіл у той же час і їм майже однакову їжу. Лягаю в один час в своє ліжко... Минають літа, але ніщо не міняється- ні довкілля, ні я. Бо не міняється моя душа. І це добре. Дивлюся на образи діда, батька, на своїх онуків і правнуків- і здається, що я на цьому світі був завжди. І буду вічно... "
                                                                                          Андрій Ворон.



"Маємо унікальний, осмислений і пронизаний істинною духовністю устрій життя однієї людини. Людини звичайної і водночас незвичайної. Це не просто безцінні крихти набутих знань і вмінь мудрого старця, це Система. Вибудована на тонкій інтуїції і вивірена столітнім досвідом, вона з користю прислужиться кожному. Уважно і вдумливо це слід читати і перечитувати, неначе дрібними ковтками пєш живу воду".

                                                   (Доктор медичних наук академік В. Білоног)

Приємного читання.

Немає коментарів:

Дописати коментар