неділю, 10 травня 2015 р.

Подарунок для мами


    10 травня, в другу неділю травня в Україні відзначається День матері. Найдорожчі, люблячі і віддані жінки в нашому житті - мами - чекають в цей день від нас уваги. А увагу, як відомо, виявляють у словах, квітах, подарунках, вчинках, телефонних дзвінках, листівках, несподіваних візитах, усмішках і поцілунках. І як у цьому всьому розібратися? Що  оціниться в цей день - дорога річ, або мила листівка, зроблена своїми руками? Як піднести подарунок, щоб змусити близьку Людину розчулено посміхатися? Кажуть,  в речі, зроблені власноруч, можна вкласти любов, душу, спогади і зарядити позитивною енергетикою. Мами, як відомо, особливо чуйно реагують саме на ці складові подарунка! 


  Отже,  чергове заняття в бібліотечному клубі «ТеррА-АрТ» було присвячено мамам, учасники клубу готували для самих дорогих людей сюрприз - кавове дерево. Не секрет, що кожен з нас любить отримувати подарунки, особливо якщо мова йде про жінку, а подарунок, зроблений своїми руками, набагато дорожчий звичайного.

  




1 коментар:

  1. Во-первых, ваше присутствие будет очень важно в этот день для мамы, во-вторых, обязательно цветочки, лучше всего ромашки, так как они в основном ассоциируются со словом "мама", а в третьих, хороший подарок можно выбрать здесь https://podarkionline.com.ua/idei/podarki-na-8-marta и вместе с цветами сделать маме приятно.

    ВідповістиВидалити