середу, 30 вересня 2015 р.

День відкритих дверей в бібліотеці

uba plakat 2015

    Бібліотека - це не тільки сховище літератури. Це цілий світ, відкритий кожному, хто любить книгу. Коли ми говоримо слово "бібліотека “ - то уявляємо собі духовне місце, куди можна завжди прийти, де зустрінеш бібліотекаря - людину, яка завжди рада допомогти в пошуках істини, підібрати необхідні книги, дати пораду. А в день професійного свята, Всеукраїнського Дня бібліотек, двері нашої бібліотеки гостинно відчинені для  відвідувачів.    Учні 21-ої гімназії імені Михайла Кравчука завітали до бібліотеки на цікавий урок польської мови.


   Кросворди, пазли, настільні ігри-все на польській мові. Казки, комікси, журнали, мультфільми - такі креативні складові учбового процесу, зробили цей урок незабутнім.

   На традиційну бібліотечну акцію "Читає автор" завітали учні  11 класу гімназії №4 імені Модеста Левицького. Презентація книги "Обпалені надії" колективом авторів Бугай Наталії, Василевської Лукії, Пишук Марії, Покотило Павла у читанні Наталії Бугай не залишили байдужим жодного з присутніх.





   Хтось із мудрих сказав :"Бібліотека-це не професія, а стан душі".  Бібліотекар-це професія творчих, креативних , закоханих у книгу людей, яка буде існувати доти, доки людина здатна мислити.




Немає коментарів:

Дописати коментар