пʼятницю, 27 травня 2016 р.

Бібліотека - hand-made


   Майстер-клас  «Лабораторія успіху»     «БІБЛІОТЕКА- HAND MADE» відбувся в бібліотеці-філії .  Досвідом організації змістовного дозвілля для користувачів бібліотеки ділились із колегами працівники філії №6.
Презентація  «Бібліотека  -  hand-made. Історія успіху. Можливості і  перспективи сучасної   бліотеки»,  яку підготувала  завідувач бібліотекою-філією  Гримарович К.В. містила інформацію про історію створення бібліотечного клубу «ТеррА АрТ», про користь від занять рукоділлям, про сучасні техніки якими оволоділи працівники філії   та результати, на які можна розраховувати, займаючись hand  made.


  Яскравим доповненням заходу була  виставка робіт учасників клубу «Захоплюючий світ майстерок», адже за три роки в бібліотеці було проведено  67 майстер-класів.    На бібліотечній виставці «Hand madе - мистецтво для кожного» були представлені документи,  за допомогою яких учасники клубу   опановували секрети майстерності.



Завідувач відділу етнографії  народних промислів Волині Волинського краєзнавчого   музею Мірошниченко-Гусак Людмила Андріївна   розповіла про зв’язок поколінь в українських оберегах,  а саме, які символи закодували наші пращури у писанках та вишиванках.



Також програма семінару включала релакс-годину «Hand madе  як арт - терапія в житті сучасної людини»,  яку  провела   практичний психолог    Пахачук Марія Сергіївна .


А  завершився семінар майстер-класом «Секрети декупажу»  від Мамчур Юлії -  членкині ГО «Станиця  Луцьк Пласту Національної    скаутської організації України.




Всі учасники заходу погодились з тим, що ідея об’єднати в бібліотеці поціновувачів рукоділля ефективна, продуктивна,  перспективна та варта наслідування. 

Немає коментарів:

Дописати коментар