суботу, 6 грудня 2014 р.

Відомий і невідомий... Володимир Лис

     Зустріч з письменником в бібліотеці   це завжди свято. У нас в гостях наш краянин: журналіст, драматург, прозаїк, член Спілки письменників України й Асоціації українських письменників, багаторазовий лауреат ”Коронації слова”  переможець номінації Гранд-Коронація, почесний громадянин Волині, лауреат літературно - мистецької премії ім. Агатангела Кримського - Володимир Савович Лис. Професіонал зі своїм творчим кредо. З  кожним новим романом талант цього письменника бере у полон нових читачів.



    Cтуденти Луцького педагогічного коледжу та бібліотечний актив   мали  приємну нагоду познайомитись з письменником, книжки якого вже давно оселилися на бібліотечних поличкахЦе романи Століття Якова , Іван і чорна пантера, Камінь посеред саду і треба сказати, що вони не сумують, не укриваються порохом. Їх читають з захопленням, переказують, радять прочитати друзям.





    Присутні  активно задавали питання. Їх цікавило все: як вчився письменник, чи щасливе було його дитинство, чи будуть екранізовані його романи, та ще багато-багато інших запитань, на які жваво та відверто, іноді з гумором відповідав Володимир Лис. Зустріч пройшла цікаво, в інтерактивному спілкуванні. Читачі познайомилися з письменником, та його новими творами “Соло для Соломії”,   “Із сонцем за плечима”. В кінці зустрічі присутні радо підходили до автора, брали автограф та фотографувались на добру згадку, щиро дякуючи за радісні хвилини спілкування.



Немає коментарів:

Дописати коментар