середу, 6 грудня 2017 р.

5  грудня  –  світ відзначає міжнародний день волонтера. Це аж ніяк не професія, скоріше - покликання, спосіб життя. Раніше волонтерами називали людей, які добровільно вступали на військову службу, намагаючись бути корисними у критичні для країни моменти.
Часто ставкою добровольця було власне життя. Так, ці люди доводили, що їх мотивами є не матеріальні блага та подальша перспектива, а безхмарне майбутнє свої нащадків, своєї батьківщини.
Волонтерство стало частиною світогляду українців. Поруч з нами знаходяться не байдужі до чужого горя  люди. Саме з такими людьми відбулась зустріч учнів 9-А класу  луцької гімназії №4 імені Модеста Левицького в бібліотеці-філії/




Активісти Автомайдану Лисак Олександра та Шпак Ірина поділились своїм досвідом волонтерства в цей складний для України час.

Саме добровольці є тим двигуном, який рухає народ, суспільство , націю.  Тільки вони можуть чітко відповісти  на запитання : «Чи стане цей світ кращим!»,  «скільки людей стане щасливішими», «яким буде майбутнє рідної країни?».

Немає коментарів:

Дописати коментар