пʼятницю, 15 грудня 2017 р.

Зірка Полин

14 грудня Україна відзначила день вшанування учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській  АЕС. Найбільша техногенна катастрофа в світі принесла горе й сльози в сім’ї українців. Лише завдяки самопожертві ліквідаторів, багато з яких заплатили за це власним життями і здоров’ям, вдалося локалізувати аварію та врятувати країну і світ від радіаційного забруднення. Сьогодні ми згадуємо їх – тих, хто усвідомлено й мовчки жертовно віддав за нас своє життя у ядерному котлі.
     Презентація літературно-музичної збірки «Зірка Полин», яка відбулась у бібліотеці була присвячена цій трагічній сторінці нашої історії на якій були присутні ліквідатори аварії Шишкевич Валентин Олександрович та Магрель  Василь Іванович.











      З усіма присутніми своїм поетичним словом ділились автори літературно-мистецької студії «Зорі над Стиром» : Наталя Бугай, Лукія Василевська, Олександр Васильєв, Лариса Волошенюк, Лариса Ковальчук, Володимир Мартиненко, Володимир Ткачук.
        Урятований світ — найкращий пам'ятник тим, хто загинув у чорнобильському пеклі. Пам'ятаймо про них і робімо усе, щоб ніколи не падала на землю гірка зірка Полин...

Немає коментарів:

Дописати коментар