пʼятницю, 25 квітня 2014 р.

Квест?.. Квест...Квест!..


    З нагоди всесвітнього дня книги та авторського права в бібліотеці відбувся бібліотечний квест „Книжкові острови”. Учасниками квесту стали учні 3(8)-Г класу гімназії №4 ім. Модеста Левицького  (педагог-організатор Лещєнко Вікторія Анатоліївна).
    Завданням квесту було віднайти скарб, схований у бібліотеці.
Дві команди  вирішували 10 різноманітних завдань. Загадки та ребуси стосувались різних книжок, які необхідно було відшукати, давши правильну відповідь, та віднайти у відгаданій книжці наступне завдання.


Під час квесту учасники  мали чудову нагоду перевірити свої знання, проявити ерудицію, кмітливість, уміння змагатися в інтелектуально-командній грі. Звичайно, скарб було знайдено! А учасники квесту  ще раз переконались в тому, що книги як і раніше варті уваги.  Все, що пережито людством за довгі століття – зберігається в літературі. Наше завдання – знайти і прочитати.

       


   Скажи мені, що ти читаєш, і я скажу, хто ти. Цей переспів вже відомої фрази дуже влучно описує зв’язок між читацькими вподобаннями людини та її сутністю, розумовим та духовним розвитком. Читаючи, ми розширюємо свій кругозір, вчимося мислити, пізнаємо світ. Без читання неможливий повноцінний розвиток особистості.



Немає коментарів:

Дописати коментар